WELKOM BIJ VRIJ ZIJN

Hartelijk welkom op de website van Vrij Zijn.

Sinds 2011 is de stichting A.F. Vrij Zijn uitgegroeid tot een vrijwilligersorganisatie met meer dan  100 vrijwilligers. Een onderdeel van de stichting is het Vrij Zijn theater. Het theater zet sinds 2012 jaarlijks drie theaterproducties op de planken op onze eigen locatie in Alkmaar (Industriegebied Oudorp).

Het succes van het Vrij Zijn theater heeft als basis vriendschap en samenwerking. We willen mensen van elkaar laten leren, mensen met elkaar verbinden – ongeacht leeftijd of sociale afkomst – en mensen bijna onbewust via het theater meer zelfvertrouwen geven en saamhorigheid bieden. Wij willen elkaar accepteren en elkaar met respect behandelen.

In dit kader organiseren we theaterworkshops, exposities, schilderworkshops, dansworkshops & zangworkshops voor volwassenen en vooral ook voor kinderen. Ook onze voorstellingen zijn voor een breed publiek. Kinderen, volwassenen, paardenliefhebbers en geschiedenisliefhebbers: veel mensen voelen zich aangesproken door wat wij doen!

DIT is Vrij Zijn…

Actueel


Vrij Zijn summer school

Heb je ook zin in om tijdens de zomervakantie iets heel leuks te doen? Misschien wilde je altijd weten hoe het voelt om op het podium te staan? Of wil je gewoon meer zelfvertrouwen krijgen? Of beter voor een groep kunnen spreken? Dat alles en nog veel meer kan – in onze eigen Vrij Zijn zomer kamp!

Er bestaat nog de mogelijkheid om zich in te schrijven! Wees er snel bij want vol = vol!

Meer weten

Victorientje – kerstproductie 2018

Voor onze nieuwe productie zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers! Lijkt het je leuk om in een groep gezellig samen te werken? 1, 2 of 3 keer per week? Kijk naar onze volledige vacatures – er is zeker ook iets voor jou erbij!

Vacatures

Agenda: Voorstellingen

[event-list num_events=10 show_filterbar=false cat_filter=Voorstellingen]

Agenda: Workshops & Events

[event-list num_events=10 show_filterbar=false cat_filter=Workshops-Lessen,Events]

Meer events