WELKOM BIJ VRIJ ZIJN

Hartelijk welkom op de website van Vrij Zijn.

Sinds 2011 is de stichting A.F. Vrij Zijn uitgegroeid tot een vrijwilligersorganisatie met meer dan  100 vrijwilligers. Een onderdeel van de stichting is het Vrij Zijn theater. Het theater zet sinds 2012 jaarlijks drie theaterproducties op de planken op onze eigen locatie in Alkmaar (Industriegebied Oudorp).

Het succes van het Vrij Zijn theater heeft als basis vriendschap en samenwerking. We willen mensen van elkaar laten leren, mensen met elkaar verbinden – ongeacht leeftijd of sociale afkomst – en mensen bijna onbewust via het theater meer zelfvertrouwen geven en saamhorigheid bieden. Wij willen elkaar accepteren en elkaar met respect behandelen.

In dit kader organiseren we theaterworkshops, exposities, schilderworkshops, dansworkshops & zangworkshops voor volwassenen en vooral ook voor kinderen. Ook onze voorstellingen zijn voor een breed publiek. Kinderen, volwassenen, paardenliefhebbers en geschiedenisliefhebbers: veel mensen voelen zich aangesproken door wat wij doen!

DIT is Vrij Zijn…

Actueel


Vrij Zijn zomer kamp!

Heb je ook zin in om tijdens de zomervakantie iets heel leuks te doen? Misschien wilde je altijd weten hoe het voelt om op het podium te staan? Of wil je gewoon meer zelfvertrouwen krijgen? Of beter voor een groep kunnen spreken? Dat alles en nog veel meer kan – in onze eigen Vrij Zijn zomer kamp!

Meer informatie volgt binnenkort! Wat we wel al kunnen verklappen is dat het gepland zal worden in de laatste 3 weken van de zomervakantie 2018 (laatste 3 weken van augustus).

Let op! De workshops op dit moment zitten vol! Om deze reden worden tot na de zomervakantie geen nieuwe leerlingen meer aangenomen. Na de zomervakantie starten we met een nieuwe groep en dan is het voor iedereen weer mogelijk zich in te schrijven.

Levenskunst – zomerproductie 2018

Een nieuwe historische Vrij Zijn productie ging op 8 juni 2018 weer een stukje Alkmaarse geschiedenis brengen. Aan de hand van de schilderijen van kunstschilder Caesar van Everdingen namen onze acteurs, dansers, koor en paarden jullie mee naar de verhalen achter de schilderijen van Alkmaars grootste meester.

Heb je het gemist? Kijk het terug via onze website!

Meer weten

Agenda: Voorstellingen

no event

Agenda: Workshops & Events

Evenement details:

 • ma
  09
  jul
  2018

  Koor Chantastic

  14:00 - 16:00A.F. Vrij Zijn Theater Alkmaar

  Meer weten

Meer events